0 items - 0.00 лв. 0

За нас

Етерични масла

Екипът ни се състои  от две търсещи жени, осъзнали личния си потенциал за движение към съвършенството.

Досега, през житейското си пътуване сме имали близки срещи с любовта, приятелството, академичния успех, майчинството, споделената радост, амбицията, раздялата, професионалната реализация, загубата, разбирането, отхвърлянето, самотата, безгрижието, упорития труд, отговорността за другите, финансовия провал, предателството, благодарността, прошката, спокойствието от приемането и въодушевлението от знанието.

Обедини ни желанието да преминем осъзнато през живота си.

Астрологията беше приятелят, който ни оборудва със себепознание, навигация заличната ни посока, предстоящите предизвикателства и подаръци, приемането на другите и средата, осъзнаване на страховете и силата ни.

Ароматерапията донесе хармонизиране с времето, дори когато емоционално се съпротивлявахме на промените, и се превърна в активният лечител на болките ни.

Нашата мисия:

Тук имате нашето приятелство в подкрепа на себеутвържаването Ви във всеки конкретен момент от вълнуващото пътуване, начерено Живот.

Ще бъдем до Вас, дори да не ни подкрепяте финансово.

Обещаваме да не Ви порицаваме при неуспех.

Обещаваме да не налагаме правила. Обещаваме, че ще откриете собствената си уникалност и ще се… Сбъднете! Очакваме Ви!

В ежедневието си всички отчитаме времето като сезон, метеорологична прогноза, празник или делник, лошо или слънчево. Съобразяваме се с пътуване от една точка до друга.

Когато говорим за време, обикновено разбираме количествено измерение. Времето притежава не само количество, но и качество. Времевото качество няма нищо общо с продължителността и означава, че всеки момент или отрязък от време притежава определно качество, което позволява да се проявят само такива явления, които са адекватни на това качество.

Прилагайки това знание, можем да преминаваме през ежедневието си по-лесно, «оборудвани» с подходящата нагласа за съответното качество на времето, подобно на това да си вземем чадър при метеорологична прогноза за дъжд.

Тук ще намирате ежедневна прогноза за качеството на времето.

Може да използвате прогнозата в полза на Житейското си пътуване или на Житейското си знание.

По време на потоп градим сал, по време на суша – акведукти.

Кой би искал да гради сал по време на суша?!

Нашият Екип

Запазете час за консултация при Мария Василева:

Цветина Златева

Ароматерапевт

Запазете час за консултация при Цветина Златева: